PSIHOLOŠKE RADIONICE

Nalazimo se u neizvjesnom vremenu kada nas, osim naših zdravstvenih problema dodatno uznemirava činjenica da se sve oko nas promijenilo. Sposobnost izražavanja i kontroliranja vlastitih emocija je vrlo važna, no podjednako tako je važno i razumijevanje i reagiranje na tuđe emocije. Kvalitetan odnos s bližnjima ključ je zadovoljstva, a prostora za rast i napredak u odnosima uvijek ima.
Cilj psiholoških radionica, uz stručno vodstvo prof. psih. Ivane Rak, jest osnažiti svakog pojedinca u svim našim različitostima, kroz bolje razumijevanje svojih osjećaja, pronalazak adekvatnog načina izražavanja emocija te bolju komunikaciju s bližnjima. Navedeno povoljno utječe na zadovoljstvo pojedinca i njegovu psihofizičku dobrobit.
Radionice su namijenjene svim članovima koji imaju potrebu za boljom komunikacijom s bližnjima, razumijevanjem sebe i svoje okoline, koji prolaze kroz neko teško razdoblje i potrebna im je pomoć i podrška u svladavanju istog.
Kako bi ispoštovali sve epidemiološke mjere (COVID-19), radionice se provode u malim grupama od 5 do 8 osoba uz obveznu dezinfekciju ruku odmah na ulazu u prostorije Društva i uz obvezno nošenje zaštitnih maski.
Radionice će se održavati petkom od 17:00-18:30h, počevši od 18. rujna 2020. u prostorijama Društva, na adresi Kralja Zvonimira 44, 22000 Šibenik
Molimo da svi zainteresirani članovi (ili članovi obitelji) iskažu svoj interes i najave dolazak na kontakt mob.: 098/181 92 04 ili na e-mail: dms.sibenik@gmail.com kako bi izbjegli prekomjeran broj osoba te rasporedili grupe s ciljem kvalitetnijeg rada i zdravstvene zaštite svih nas.