Društvo multiple skleroze Šibensko – kninske županije održalo je sjednicu predsjedništva dana 28.04.2022. u prostorijama Društva na kojoj se raspravljalo o brojnim temama važnim za rad Udruge.

Na sjednici su uz predsjednika Društva Franu Zoričića sudjelovali i članovi Predsjedništva čiji je dnevni red sjednice obuhvaćao teme:

  • Godišnji financijski izvještaj – rasprava o utrošenim sredstvima i ostvarenim prihodima u svrhu utvrđivanja prihoda i rashoda, te plana potrošnje sredstava u tekućoj godini.
  • Financijsko i operativno stanje Udruge – rasprava o očekivanim prihodima na temelju projekata koje Društvo provodi, aktivnostima i učestalostima istih, te potrebi da se aktivnosti povećaju ili smanje. Rasprava o uvjetima pružanja usluge osobne asistencije, pomoći u kući, fizioterapijama i broju osoba koje koriste te usluge.
  • Prijave potencijalnih projekata – Strategija Erasmus+ u partnerstvu s Razvojnim europskim centrom inicijativa, Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III i Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom.
  • Obilježavanje Svjetskog dana multiple skleroze (30. svibanj) – vrlo je važno zbog upoznavanja i razvijanja osjetljivosti šire javnosti, te povezivanja i sudjelovanja ljudi, grupa i organizacija u događajima i aktivnostima kako bi se podigla svijest o multipli sklerozi kao globalnom problemu i pronalasku pomoći u rješavanju problema oboljelih pravovremenim početkom liječenja, odmah nakon što je bolest dijagnosticirana.
Skip to content