Društvo multiple skleroze Šibensko-kninske županije, u sklopu projekta “Zajedno u bolje sutra II”, 23.prosinca 2022 godine, s početkom u 11sati u Šibeniku na adresi Put Bioca 57.
Projekt “Zajedno u bolje sutra II” Društvo multiple skleroze Šibensko-kninske županije provodi u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područni ured Šibenik, Centrom za socijalnu skrb Šibenik, Centrom za socijalnu skrb Drniš i Centrom za socijalnu skrb Knin.

Kroz navedeni projekt omogućit će se pristup zapošljavanju i tržištu rada ženama pripadnicama ranjivih skupina, koje će pružati usluge pomoći u kući starijim i/ili nemoćnim osobama (krajnjim korisnicima projekta) na području Šibensko-kninske županije. Na ovaj način ublažit će se posljedice nezaposlenosti i rizika od siromaštva žena pripadnica ciljane skupine te ujedno potaknuti socijalnu uključenost i povećati razinu kvalitete života krajnjih korisnika. Na projektu će biti zaposleno 20 žena pripadnica ciljane skupine, a usluga će biti pružena na 120 krajnjih korisnika.

Svrha Početne konferencije je široj javnosti predstaviti ciljeve i aktivnost projekta dajući uvid u korist koju će od njega imati cjelokupna lokalna zajednica. Također, detaljno će se analizirati projektni elementi i način na koji će biti ostvareni.

Skip to content